Bazooka actiepakket 2021

Art nr. 100566620
Voor de spachtelaar / stukadoors onder ons hebben wij de perfecte oplossing voor het aanbrengen van papierband als wapeningsstrook op naden. Met de Bazooka Carbon Fiber 07TT-C, ’s werelds lichtste en automatische taper van TapeTech, kun je maar tot 300% sneller naden in 1x afwerken met papierband en
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs (excl BTW)
€ 3582,32 / stuks
Omschrijving
Voor de spachtelaar / stukadoors onder ons hebben wij de perfecte oplossing voor het aanbrengen van papierband als wapeningsstrook op naden. Met de Bazooka Carbon Fiber 07TT-C, ’s werelds lichtste en automatische taper van TapeTech, kun je maar tot 300% sneller naden in 1x afwerken met papierband en onze Joint Butter. De Bazooka is uitgevoerd in carbon waardoor deze duurzaam is, makkelijk in onderhoud én tegen een stootje kan. Kwaliteit en snelheid gegarandeerd.

De set bestaat uit:
-    Bazooka Carbon Fiber 07TT
-    Bazooka Loading Pump 76TT
-    Gooseneck 72TT
-    Corner Roller Fiberglass Handle
-    2,5 inch Corner Finisher
-    Adapter voor de 2,5 inch Corner Finisher
-    Inside Corner Roller 15TTE
-    Speedline Papierband, 10 rollen van 150 meter waarvan 2 rollen gratis
-    Speedline Joint Butter, 12 emmers van 17 liter waarvan 2 emmers gratis

Wij komen de Bazooka, de gereedschappen, het papierband en de Joint Butter persoonlijk bij je afleveren. We leggen je exact uit hoe de Bazooka werkt en hoe je de taper schoonmaakt. Zo weet je zeker dat je direct aan de slag kunt.

Gaat er toch iets stuk aan de Bazooka of één van de andere gereedschappen, dan hebben wij de onderdelen in huis om je verder te helpen. Dat is waar wij voor staan. Dat jij altijd verder kunt! 

In 1x goed is altijd sneller
    Laden
    Laden