Bouwafvalzak BRN nr.

Art nr. 103920001
Opgeruimd staat netjes. Daar zorgen de gemeentelijke of stedelijke ophaaldiensten wekelijks voor. Maar het grovere werk, dat is een ander verhaal. Aanhanger huren, stortkosten betalen, en veel tijd verloren. Dit moet gemakkelijker kunnen. Daarom is er de BOUWAFVALZAK. Deze zak is speciaal ontwikkeld
Omschrijving

Opgeruimd staat netjes. Daar zorgen de gemeentelijke of stedelijke ophaaldiensten wekelijks voor. Maar het grovere werk, dat is een ander verhaal. Aanhanger huren, stortkosten betalen, en veel tijd verloren. Dit moet gemakkelijker kunnen. Daarom is er de BOUWAFVALZAK. Deze zak is speciaal ontwikkeld voor afval dat vrijkomt bij particuliere verbouwingen en renovatiewerken. 
 
Vaak is een container in die gevallen te duur en te groot. Bovendien worden deze containers wel eens door anderen gebruikt, terwijl u voor de kosten opdraait. Van vandaag behoort dit definitief tot het verleden met de BOUWAFVALZAK. U verbouwt, wij doen de rest!

Wat is een bouwafvalzak?
Een bouwafvalzak is een oersterke zak met een capaciteit van 1 kubieke meter (= 25 vuilniszakken). In de bouwafvalzak kan 1500 kg bouw- en sloopafval worden gestopt. De bouwafvalzak is voorzien van een afsluitklep. In tegenstelling tot de klassieke container bent u er dus zeker van dat u de enige bent die hem gebruikt. In de bouwafvalzak mag geen asbest, verf en ander gevaarlijk afval worden gestopt. BELGIAN RECYCLE NETWORK zorgt voor de verdeling, de ophaling en de milieuvriendelijke verwerking van de bouwafvalzak.

    Laden
    Laden