Gyproc Aquaroc 2600x1200x12,5 mm

Art nr. 100290885
Aquaroc cementplaten (voorheen Placocem) hebben een wapeningsgaas aan weerszijden van het oppervlak en een met EPS verrijkte kern. Dit EPS zorgt ervoor dat het gewicht van de plaat relatief laag blijft. De platen zijn verkrijgbaar met kantvorm VK (Volle Kant). Aquaroc wordt toegepast voor het maken
Omschrijving
Aquaroc cementplaten (voorheen Placocem) hebben een wapeningsgaas aan weerszijden van het oppervlak en een met EPS verrijkte kern. Dit EPS zorgt ervoor dat het gewicht van de plaat relatief laag blijft. De platen zijn verkrijgbaar met kantvorm VK (Volle Kant). Aquaroc wordt toegepast voor het maken van wanden in natte ruimtes en ruimtes met extreem hoge luchtvochtigheid. Speciaal voor natte ruimtes en ruimtes met een extreem hoge luchtvochtigheid heeft Rigips een nieuwe plaat ontwikkeld: Placocem. Met deze nieuwe cementgebonden plaat worden waterbestendige wanden gemonteerd volgens het bekende droge afbouwsysteem van Rigips.
Specificaties
Toepassing Placocem wanden zijn niet-dragende binnenwanden voor zowel utiliteits-bouw, woningbouw als renovatie. De wanden vormen een stabiele waterbestendige ondergrond voor tegelwerk. Placocem wanden zijn geschikt voor natte en vochtige ruimtes zoals zwembaden, sauna's, (sport) douches, wasserijen en drukkerijen. Dit zijn ruimtes met de hoogste vochtbelasting (binnenklimaatklasse IV), waar gipsplaatsystemen niet toegepast mogen worden. Met Placocem heeft u nu ook voor deze natte ruimtes een droge afbouwoplossing. Daarnaast is de Placocem wand zeer geschikt voor ruimtes waar vanwege de hygiëne regelmatig met hoge druk gereinigd moet worden, zoals in openbare sanitaire ruimtes en viswinkels.
Product Aquaroc
Artikelnummer Fabrikant P66102600
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Artikelgroep Aquaroc
Productsoort Vochtwerende gipskartonplaten|Gipskartonplaten|Gipsplaten|Platen
Type overig
  overig
Bouwdeel Wanden|Natte cellen
Materiaal Cement|Gips|Karton|Gipskarton
Lengte 2600
Breedte 1200
Hoogte / dikte 12,5
Prestatieverklaring http://www.gyproc.nl/service/dop
    Laden
    Laden