Gyproc DuraGyp Comfort AK (DFH1IR) 3000x1200x12,5 Activ Air

Art nr. 100290570
DuraGyp Comfort gipskartonplaat met ACTIV air DuraGyp Comfort gipskartonplaten bestaan uit een kern van gips en een ommanteling van gerecycled karton. In de kern van de plaat zijn hout- en glasvezels toegevoegd voor optimale stootvaste en brandwerende eigenschappen. Tevens absorbeert de plaat
Omschrijving
DuraGyp Comfort gipskartonplaat met ACTIV air DuraGyp Comfort gipskartonplaten bestaan uit een kern van gips en een ommanteling van gerecycled karton. In de kern van de plaat zijn hout- en glasvezels toegevoegd voor optimale stootvaste en brandwerende eigenschappen. Tevens absorbeert de plaat Formaldehyde uit de lucht dankzij de ACTIV air toevoeging. De platen zijn verkrijgbaar met kantvormen AK (Afgeschuinde Kant) en VK (Volle Kant). Met active air DuraGyp wanden worden opgebouwd uit een Gyproc Metal Stud Plus skelet en een beplating van DuraGyp gipskartonplaten. Het DuraGyp wandsysteem combineert de voordelen van een licht wandsysteem met die van stootvastheid en verwerkingsgemak.
Specificaties
Toepassing De DuraGyp gipskartonplaat is geschikt voor toepassing in scheidingswanden, voorzetwanden en overige constructies zoals leidingkokers en dagkanten.
Verwerking DuraGyp wanden vormen een geschikte ondergrond voor vrijwel elk type afwerking, zoals verf, behang, tegels of spuitpleister. Volg hierbij de voorschriften van de desbetreffende fabrikant.
Product DuraGyp Comfort AK (DFH1IR)
Artikelnummer Fabrikant G130337
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Artikelgroep DuraGyp Comfort (DFH1IR)
Productsoort Gipskartonplaten|Gipsplaten|Mineraalgebonden platen|Platen
Bouwdeel Wanden
Materiaal Gips|Karton|Gipskarton
Lengte 3000
Breedte 1200
Hoogte / dikte 12,5
Gewicht (kg) 12,5
Prestatieverklaring http://www.gyproc.nl/service/dop
    Laden
    Laden