Gyproc DuraGyp Standaard AK DFH2IR 2600x1200x12,5

Art nr. 100290573
DuraGyp Standaard gipskartonplaten bestaan uit een kern van gips en een ommanteling van gerecycled karton. De platen hebben een hogere massa wat zorgt voor een verbeterde stootvastheid. In de kern van de plaat zijn glasvezels toegevoegd voor optimale brandwerende eigenschappen. De platen zijn
Omschrijving
DuraGyp Standaard gipskartonplaten bestaan uit een kern van gips en een ommanteling van gerecycled karton. De platen hebben een hogere massa wat zorgt voor een verbeterde stootvastheid. In de kern van de plaat zijn glasvezels toegevoegd voor optimale brandwerende eigenschappen. De platen zijn verkrijgbaar met kantvorm AK (Afgeschuinde Kant). DuraGyp wanden worden opgebouwd uit een Gyproc Metal Stud Plus skelet en een beplating van DuraGyp gipskartonplaten. Het DuraGyp wandsysteem combineert de voordelen van een licht wandsysteem met die van stootvastheid en verwerkingsgemak.
Specificaties
Toepassing De DuraGyp gipskartonplaat is geschikt voor toepassing in scheidingswanden, voorzetwanden en overige constructies zoals leidingkokers en dagkanten.
Verwerking DuraGyp wanden vormen een geschikte ondergrond voor vrijwel elk type afwerking, zoals verf, behang, tegels of spuitpleister. Volg hierbij de voorschriften van de desbetreffende fabrikant.
Product DuraGyp Standaard AK (DFH2IR)
Artikelnummer Fabrikant G130356
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Artikelgroep DuraGyp Standaard (DFH2IR)
Productsoort Gipskartonplaten|Gipsplaten|Mineraalgebonden platen|Platen
Bouwdeel Wanden
Materiaal Gips|Karton|Gipskarton
Lengte 2600
Breedte 1200
Hoogte / dikte 12,5
Gewicht (kg) 12,5
Prestatieverklaring http://www.gyproc.nl/service/dop
    Laden
    Laden