Gyproc Habito ABA 2600x1200x12,5 mm DP/40 ZOZ

Art nr. 101710831
Habito® is een hoogwaardige gips(karton)plaat bedoeld voor gebruik in de binnenafbouw aangepast aan het hedendaagse wooncomfort. Ze is samengesteld uit een kern van onbrandbaar gips, omhuld met een speciaal, sterk karton en wordt geproduceerd volgens NBN EN 520:2009. Door de unieke samenstelling is
Specificaties
Toepassing Habito® wordt toegepast in de binnenafbouw en is geschikt: voor het bekleden van lichte scheidingswanden en voor muurbekledingen op een metalen of houten onderstructuur; als sterke en duurzame beplating waar schokbestendige wanden (tot vijfmaal sterker dan gewone wanden) gevraagd worden; om geluidsoverdracht tussen aanpalende ruimtes te beperken waar geluidsresistente wanden gevraagd worden; om voorwerpen rechtstreeks aan te bevestigen, met houtschroeven, dus zonder pluggen of speciale accessoires voor gipskartonwanden - tot 30 kg per schroef; voor wanden met inbraakwerendheid klasse RC2; voor wanden met eisen aan de schrankweerstand; om te verwerken met eenvoudig gereedschap; voor directe afwerking.
Artikelnummer Fabrikant G134380
Artikelgroep Gipsplaten
Lengte 2600
Breedte 1200
Hoogte / dikte 12,5
Kleur Grijs
Prestatieverklaring https://bucket-bpb.4flow.cloud/OBJECTS/GYPSIM/DOP/SG_GY_2015_A1ABA36A001_NL.pdf
Omschrijving
Habito® is een hoogwaardige gips(karton)plaat bedoeld voor gebruik in de binnenafbouw aangepast aan het hedendaagse wooncomfort. Ze is samengesteld uit een kern van onbrandbaar gips, omhuld met een speciaal, sterk karton en wordt geproduceerd volgens NBN EN 520:2009. Door de unieke samenstelling is de Habito® plaat schokbestendig, duurzaam, geluidsresistent en bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk wat betreft het ophangen van voorwerpen.
    Laden
    Laden