Gyproc Jointfiller Vario H zak 5 kg

Art nr. 101710968
JointFiller Vario H is een multifunctioneel, hoogwaardig, extra sterk, hydrofoob voegproduct in poedervorm, op basis van gips en toeslagstoffen en voldoet aan NBN EN 13963:2014. JointFiller Vario H is aan te maken met water, verhardt door binding, heeft een korte afbindtijd (40 à 55 minuten) en een
Specificaties
Toepassing JointFiller Vario H wordt universeel toegepast in de droge afbouw en is geschikt: voor het gebruik in natte en vochtige ruimtes; voor het vullen van voegen tussen Gyproc® WR en Glasroc® H platen, in combinatie met een glasvezel voegband H50; voor het vullen van de schroefkoppen; voor het skimmen van buitenplafonds met Glasroc® H; voor het herstellen van beschadigingen.
Verwerking Strooi het poeder gelijkmatig in de benodigde hoeveelheid water (verhouding 5 kg poeder op 2,3 l water) en meng met een troffel of mixer tot een pasta bekomen wordt. Laat enkele minuten rusten en meng nogmaals door tot een klontervrije pasta. De aangemaakte pasta verwerken binnen de 40 à 55 minuten.
Artikelnummer Fabrikant G132445
Artikelgroep Voegproducten
Verbruik +/- 300 g/m² afhankelijk van de toepassing
Houdbaarheid in de originele gesloten verpakking, op een droge en vorstvrije plaats, vanaf de datum vermeld op de verpakking.
Houdbaarheid (maanden) 12
Kleur Wit
Prestatieverklaring https://bucket-bpb.4flow.cloud/OBJECTS/GYPSIM/DOP/Gyproc_JointFiller_Vario_H_LE_0613_NL.pdf
Omschrijving
JointFiller Vario H is een multifunctioneel, hoogwaardig, extra sterk, hydrofoob voegproduct in poedervorm, op basis van gips en toeslagstoffen en voldoet aan NBN EN 13963:2014. JointFiller Vario H is aan te maken met water, verhardt door binding, heeft een korte afbindtijd (40 à 55 minuten) en een beperkte krimp.
    Laden
    Laden