Gyproc Rigidur H-VK 1500x1000x10 mm

Art nr. 100290536
Rigidur-H gipsvezelplaten hebben een 3-laagse homogene opbouw van gips vermengd met cellulosevezels. De platen zijn verkrijgbaar met kantvormen AK (afgevlakte kant) en VK (volle kant). Deze afgevlakte kanten zijn geschikt voor het maken van naadloze wanden. Ze worden strak afgewerkt met Gyproc
Omschrijving
Rigidur-H gipsvezelplaten hebben een 3-laagse homogene opbouw van gips vermengd met cellulosevezels. De platen zijn verkrijgbaar met kantvormen AK (afgevlakte kant) en VK (volle kant). Deze afgevlakte kanten zijn geschikt voor het maken van naadloze wanden. Ze worden strak afgewerkt met Gyproc JointFiller Vario en wapeningsband. Rigidur-H gipsvezelplaten worden ook toegepast in de timmerindustrie. De Rigidur gipsvezelplaten bestaan uit gips met cellulosevezels (100% gerecycled papier) en zijn bestand tegen hoge belastingen. Rigidur estrichelementen bestaan uit twee verspringend verlijmde gipsvezelplaten met daaronder eventueel een laag minerale wol of polystyreen.
Specificaties
Verwerking Rigidur estrichvloeren vormen een geschikte ondergrond voor vrijwel elk type afwerking, namelijk elastische vloerafwerkingen (vloerbedekking, kurk en linoleum), parket en tegelwerk. Voor dunne, gladde afwerksystemen (bijvoorbeeld linoleum) vóóraf egaliseermiddel op de vloer aanbrengen. Volg te allen tijde de verwerkingsvoorschriften van de desbetreffende fabrikant en onze voorschriften in paragraaf 4.5.
Product Rigidur H-VK
Artikelnummer Fabrikant G129422
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Artikelgroep Rigidur H-VK
Productsoort Gipsvezelplaten|Gipsplaten|Mineraalgebonden platen|Platen
Bouwdeel Wanden
Materiaal Gips|Karton|Gipskarton
Lengte 1500
Breedte 1000
Hoogte / dikte 10
Gewicht (kg) 12
Prestatieverklaring http://www.gyproc.nl/service/dop
    Laden
    Laden