Nieuws

 • MPA nu ook via WhatsApp bereikbaar 1-10-2019
  WhatsAppSinds kort kunt u ook via WhatsApp contact opnemen met MPA. U kunt direct vanaf de werf een foto van een situatie naar ons sturen met uw vraag, of app ons een terugbelverzoek, een specifieke productvraag of vraag naar de status van uw order.

  Tijdens kantoortijden zijn wij via WhatsApp bereikbaar. De apps worden behandeld op werkdagen tussen 7.30 en 16.30 uur. Stuurt u ons buiten kantoortijden een bericht dan beantwoorden we u de volgende werkdag.

  Ons WhatsApp nummer is: +32 (0)47 21 73 280

 • MPA aanwezig op Dag van de Afwerking 1-10-2019


  Ook dit jaar zal MPA weer aanwezig zijn tijdens de Dag van de Afwerking in Brussels Kart Expo. De Dag van de Afwerking is dé jaarlijkse afspraak voor schrijnwerkers, stukadoors, plafoneerders, vloerders, parketplaatsers en schilders. Vorig jaar bezochten zo'n 4.200 professionals deze dag en waren er ruim 150 exposanten. 

  De Dag van de Afwerking vindt dit jaar plaats op dinsdag 26 november 2019. De toegang is gratis.


 • Geen BTW op DeWalt assortiment! 24-9-2019
  Deze maand heeft MPA een mooie DeWALT actie, wij zullen de BTW voor u betalen!

  Deze actie is geldig op het gehele assortiment m.u.v. bevestigingsmaterialen en onderdelen en is geldig t/m 8 oktober 2019!

  DeWalt Event in Lille én Lummen
  In de actieperiode worden er DeWalt events georganiseerd op onze beide vestigingen. Tijdens dit event ziet u productdemonstraties van bijna het volledige gamma aan DeWalt machines. U kunt vragen stellen aan de aanwezige specialisten.

  Het DeWalt event vindt plaats op 4 oktober van 13.00 - 18.00 uur bij MPA in Lille en op 8 oktober van 13.00 - 18.00 uur op onze vestiging in Lummen.
 • Spaar met Speedline voor gave goodies 29-8-2019
  Speedline Drywall Product bestaat in september 5 jaar! Om dit te vieren kun je sparen voor mooie Speedline goodies. Koop je in de actieperiode iets van Speedline? Dan spaar je automatisch mee!
 • Nieuw bij MPA: Mulcol passieve brandwerende producten 23-5-2019


  Extra omzet voor gyprocplaatsers. Met de producten van Mulcol kunt u uw gyprocwanden met een brandeis, daadwerkelijk laten voldoen aan de norm. Nadat de installatie voltooid is kunt u met Mulcol producten alle doorvoeringen gemakkelijk en vakkundig dichtzetten. De wand voldoet dan volledig aan de eis en voor u extra omzet. 

 • Caparol Clean Concept Café komt naar Lummen 23-5-2019


  Caparol Clean Concept Café: de schoonste bar van het land komt naar u toe!

  De Roadtour van Caparol komt op 27 mei naar MPA Lummen! Van 14.30 tot 18.00 uur kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met de nieuwste buitenmuurverven- en pleisters van Caparol.
 • Gamma plafondtegels uitgebreid 23-5-2019


  MPA Bouwspecialiteiten heeft een breed en diep gamma plafondmaterialen op stock in het centrale magazijn. Er zijn echter momenten dat u even snel wat wilt afhalen. Daarom is het assortiment plafondtegels uitgebreid.
 • 5% korting op nieuwe Gyproc primers in mei en juni 13-5-2019


  Het gamma van Gyproc® Primers wordt uitgebreid. Gyproc® introduceert een geur- en kleurloze primer:

  Doeltreffende verspuitbare primer voor absorberende ondergronden beschikbaar in bidon van 10 L.
   
  De vertrouwde X Prim blijft naast S Prim bestaan, beiden om een optimale voorbehandeling van de ondergrond te verkrijgen en een goede verwerking van de Gyproc® pleisters te verzekeren.
    
  Voor gladde, niet- of zwakzuigende steenachtige ondergronden (ter plaatse gestort beton, betonelementen…) biedt Gyproc Betongrip Easy aan. Deze hechtbrug biedt een optimale hechting doordat het zeer diep in de poriën dringt en de ondergrond bekleedt met een kunstharslaag.

  Het gamma Gyproc® primers kunnen zowel verneveld als met de rol of kwast aangebracht worden.

  Ter introductie ontvangt u in mei en juni 2019 5% korting op deze nieuwe primers.
 • Ardex ochtendsessie op woensdag 15 mei 26-4-2019


  Ervaar zelf de innovatieve kwaliteit met het nieuwe ARDEX gamma. Tijdens een ochtenddemo op woensdag 15 mei bij MPA in Lummen zal Thomas Ven van ARDEX GmbH u laten kennismaken met de nieuwe ARDEX-producten. Ervaar zelf deze producten van ARDEX en ontdek hoe ze ook u helpen in het afleveren van een hoogwaardige kwaliteit.

  Wanneer: Woensdag 15 mei 2019 (07u00–11u00 doorlopend)


 • Nieuw: Knauf Silko 36 - Spuitbare dunpleister op gipsbasis 29-1-2019
  Knauf Silko 36
  Knauf Silko 36 is een fabrieksmatig voorgemengd gipspleister die machinaal verwerkt wordt als dunpleister (3 tot 6 mm) op binnenmuren en plafonds met een hoge vlakheidsgraad (elementen uit kalkzandsteen, uit cellenbeton (VHP), gipsblokken, beton, prefab muurelementen uit snelbouw, enz.).
 • Training Caparol Capatect Buitengevel Systemen 14-12-2018

  Buitengevel isolatiesystemen zijn nog steeds zeer populair in onze contreien. De groeiende renovatiemarkt en de strengere isolatie normen creëren voor deze systemen extra kansen. Ook voor sommigen onder u kan dit kansen bieden om meer en andere projecten aan te nemen.

  MPA werkt sinds jaren nauw samen met Caparol, een van de grotere spelers op het vlak van de buitengevel isolatie systemen en verven. Samen met hen organiseren wij begin volgend jaar 2 opleidingen waarvoor wij graag u of iemand van uw team uitnodigen.
 • MPA gesloten op 7 en 8 december 16-11-2018
  Wegens inventaris zal MPA volledig gesloten zijn op vrijdag 7 december en zaterdag 8 december 2018. Gelieve uw bestellingen voor leveringen tijdig door te geven a.u.b.

 • Sika Demodag met hotdogs 16-11-2018
  Image title
  Lijmen, kitten, schuimen, betonherstellen, waterdichten, egaliseren ... Kom op dinsdag 11 december a.s. tussen 15.00 en 18.00 uur naar MPA Lummen, geniet van een hotdog en geniet van individueel advies, korte krachtige demo's en een zeer leuke actie van Sika!

 • Strategische wijziging in het logistiek proces van MPA Asse 26-10-2018
  De markt van de afwerkingsmaterialen is in voortdurende verandering en U als klant heeft nood aan een eerste klasse service. Om deze hoogwaardige service te kunnen blijven garanderen hebben wij besloten om, met ingang van 29 oktober, het logistieke centrum in Asse te sluiten en onze operaties verder uit te rollen vanuit onze hoofdzetel in Lummen.  
 • Tot € 250 cashback op Ursa Hometec minerale wol! 9-10-2018
  Ursa Hometec Cashback
  Koop Ursa Hometec  en krijg tot 250€ cashback!* Deze actie is geldig op de Ursa Hometec 35 in diktes 180, 200, 220 en 240mm op producten aangekocht tussen 1/10/2018 en 31/12/2018 bij MPA Bouwspecialiteiten. Vraag naar uw cheque bij aankoop van Ursa Hometec!

 • Koop een DeWalt en ontvang gereedschap cadeau! 5-10-2018

  Geniet vanaf 1 oktober, 2 weken lang, van onze DeWalt Buy More! Get More! actie!

  Tot en met donderdag 11 oktober regent het euro's! Je ontvangt mooie DeWalt cadeaus ter waarde van honderden euro's.*
  Koop DeWalt elektrisch gereedschap, accessoires of opbergsystemen vanaf € 600* en je ontvangt je geschenk vanaf 11 oktober. DeWalt en MPA trakteren!

  Op donderdag 11 oktober staat ook bij MPA in Lummen het DeWalt team voor je klaar met een antwoord op al je vragen. Ontdek onze nieuwste producten en ervaar zelf de DEWALT kracht en kwaliteit.

 • Speedline en TapeTech Demo 5-10-2018
  Image title
  Op donderdag 18 oktober a.s. vindt er tussen 7.00 en 10.00 uur een ontbijtsessie plaats met een demonstratie van de producten van Speedline Drywall Products en TapeTech. De ontbijtsessie vindt plaats op onze vestiging in Lummen.

  Ruud Rutten van Speedline Drywall Products en onze technische dienst verzorgen de demo’s gezamenlijk. Eveneens kunt u die dag genieten van mooie promo’s.

 • Introductie actie Chicago Metallic™ in Mat Wit 11 4-10-2018


  Een vlakinlegplafond met een luxe, monochrome uitstraling? Het kan met het nieuwe ophangsysteem van Chicago Metallic™ in de kleur Mat Wit 11.

  De voordelen op een rij:

  - 30% minder glansverschil tussen plafondpaneel en Chicago Metallic™ Mat Wit 11 profielen (vergeleken met standaard profielen in de kleur 001)
  - Nauwelijks kleurverschil tussen het profiel en plafondpaneel
  - Luxe, monochrome uitstraling. Zeker in combinatie met Rockfon Blanka® plafondpanelen

 • Prijswijzigingen 2019 1-10-2018
  MPA Bouwspecialiteiten verwacht dat de prijzen in het komende kalenderjaar sterk zullen stijgen. Van enkele leveranciers hebben we al aangekondigde prijsverhogingen ontvangen. Knauf, Siniat en Gyproc hebben al prijsstijgingen aangekondigd voor het komende kalenderjaar. Ook andere leveranciers zullen binnenkort hun prijswijzigingen meedelen. Vergeet niet om hiermee rekening te houden bij offertes die U maakt voor werken in 2019. 

  Bekijk hieronder een overzicht van de reeds aangekondigde prijsstijgingen.
 • MPA officieel verdeler van Omnicol 5-9-2018


  MPA is sinds kort ook officieel verdeler van het productgamma van Omnicol. Het familiebedrijf (sinds 1956!) biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Onder andere badkamers, zwembaden en ziekenhuizen worden vakkundig afgewerkt met de Omnicol producten als verbindende schakel tussen de kale ondergrond en de esthetische afwerking. Daarnaast biedt Omnicol krachtige oplossingen voor het verlijmen van bakstenen voor buitengevels.  
 • Win een Bongo Extreme Sensatie met Sika! 5-9-2018
  Image title
  Bij aankoop van een krat Sikaflex-118 Extreme Grab maak je kans op één van de vijf Bongo's 'EXTREME SENSATIES'.  

  Sikaflex®-118 Extreme Grab is een 1-component, oplosmiddel- en ftalaatvrije lijm met een zeer hoge aanvangshechting op STP Polymer Basis. Bijzonder geschikt voor zware materialen.

 • Demo Wall-linQ voor binnenwanden 5-9-2018
  Image title
  Bouwen met Wall-linQ = 46% sneller, 76% minder schroeven, 50% minder platen, reductie 22 kg/CO2 per m2 wand. 

  Nieuwsgierig geworden naar hoe dat kan? Kom naar de demo van Wall-linQ op donderdag 27 september 2018, van 11:30 tot 13:30 bij MPA in Lummen, inclusief lunch.


 • MPA Ontbijtsessies 4-9-2018  In samenwerking met leveranciers organiseert MPA Bouwspecialiteiten ontbijtsessies. Op onderstaande data bent u van 7.00 tot 10.00 uur  van harte welkom voor demo's, promo's en overheerlijke koffie met ontbijtkoeken! De ontbijtsessies vinden plaats in Lummen en éénmalig in Lille (op maandag 8 oktober).

 • Aanpassingen huurprijzen 13-8-2018
  Lange tijd is MPA er in geslaagd om de prijzen van de verhuur van toestellen stabiel te houden. Externe factoren dwingen er ons nu toe om verschillende prijzen te verhogen. Hierbij vindt u een overzicht van de nieuwe huurprijzen. Voor meer informatie kan u steeds bij onze commerciële of technische diensten terecht.

  In de nabije toekomst zullen wij bovendien ons gamma van verhuur gevoelig uitbreiden. Wij houden U hier uiteraard van op de hoogte.
 • Mapei Family Funday 2018 29-6-2018
  Image title

  Alle klanten van MPA zijn van harte uitgenodigd op de Mapei Family FunDay!  Deze vindt plaats op zaterdag 26 augustus in Grâce-Hollogne, bij Luik. MPA heeft het genoegen u te mogen uitnodigen op de 3e editie van de Mapei Family FunDays op zaterdag 25 augustus 2018 vanaf 12 u. 

 • MPA en No-Noise gaan nauw samenwerken 29-6-2018
  Image title

  Akoestiek wordt steeds belangrijker. MPA wil dan ook een belangrijke rol spelen als verbinding tussen klant, plaatser en leverancier. Naast bekende spelers zoals Rockfon en OWA zijn er ook een aantal andere leveranciers die, met hun rijke ervaring, een oplossing kunnen bieden voor akoestische problemen. 

  Zo een speler is No-Noise uit Moorslede. No-noise ontwerpt, produceert, levert en plaatst producten en systemen om uw geluidsproblemen tot een minimum te beperken.  

 • Bouwverlof 2018 26-6-2018
  In verband met de aankomende bouwverlof in de zomer gelieve rekening te houden met onderstaande sluitingsdagen en aangepaste openingstijden.

  Vestiging MPA Lummen
  Gesloten vanaf zaterdag 14-7-18 t/m zondag 5-8-18.

  Vestiging MPA Asse
  Week 28+29+30 : VOLLEDIG GESLOTEN

  Vestiging MPA Lille
  Week 28: OPEN voor afhaling & levering (7u00 – 15u30)
  Week 29+30 : VOLLEDIG GESLOTEN
  Week 31: OPEN voor afhaling & levering (7u00 – 15u30)


 • SIKA Ontbijtdag op dinsdag 10 juli 2018 14-6-2018

  Productkennis, professioneel advies en een correcte uitleg zijn de dag van vandaag onmisbaar in de bouwsector. MPA nodigt speciaal hiervoor de mensen van Sika uit. 


 • Scoor festivaltickets met OWA! 8-6-2018

  OWA introduceert opnieuw een akoestisch designproduct: OWA RAW Concrete. Dit betonlook plafondpaneel is ontwikkeld in nauw overleg met architecten. Het is een fraaie oplossing voor hét dilemma in industriële interieurs: OWA RAW combineert een minimalistische uitstraling met akoestisch comfort. 

  Introductiecampagne RAW: Scoor festivaltickets met OWA!

  'Scoor met OWA' is weer terug! Het is alweer de vierde editie; na Champions League, darts en Formule 1 tickets kunnen afbouwbedrijven dit keer meestrijden voor festivaltickets!

 • Habito Ontbijtsessie op vrijdag 8 juni 29-5-2018

  Op vrijdag 8 juni kunt u van 7 tot 12 uur antwoorden krijgen op al uw vragen over Gyproc Habito. Met een praktische demo, koffie & koffiekoeken! 
 • Doe-het-zelf demo op zaterdag 2 juni 22-5-2018
  Op zaterdag 2 juni organiseert MPA een doe-het-zelf demo-dag te Lummen. Er zijn verschillende demo’s
  en er wordt informatie en uitleg gegeven door aanwezige leveranciers over hun producten.
 • Aangepaste openingstijden 20-4-2018
  Vanwege feestdagen zijn onze vestigingen gesloten op maandag 30 april, dinsdag 1 mei, donderdag 10 t/m zaterdag 12 mei en op maandag 21 mei.
 • Gratis 18V body bij aankoop van een DeWalt 54 XR Flexvolt machine! 2-2-2018
  Image title
  Koop je tussen 1 februari 2018 en 30 april 2018 een van de deelnemende 54V XR FLEXVOLT machines met 2 accu’s dan krijg je er een gratis 18v body naar keuze* bij!
 • MPA officieel verdeler PFT 16-1-2018
  Image title
  Sinds dit jaar is MPA officieel verdeler van de producten van PFT. Dit zijn onder andere mengmachines van gipsen van een zeer hoge kwaliteit. MPA heeft hiervoor 4 fulltime service techniekers in dienst die op de werf en bij MPA machines kunnen herstellen en onderhouden.

 • MPA Bouwspecialiteiten en Ardex gaan partnership aan 10-11-2017
  Image title
  Met ARDEX lukt het werk direct – beloofd!
  MPA Bouwspecialiteiten en Ardex gaan samen een partnership aan. Vanaf 1 november 2017 is MPA verdeler van het volledige gamma van Ardex bouwproducten. Elke vakman is bekend met producten zoals de B12 Betonreparatiemortel en A826 Wandegalisatie. Vanaf nu kan iedereen terecht in onze 3 vestigingen voor raad en advies over het complete aanbod van Ardex.

 • Gratis sweater bij aankoop 2 Snickers broeken 19-9-2017
  Het wordt kouder buiten! MPA Bouwspecialiteiten en Snickers hebben daarom een mooie promotie in petto. Bij aankoop van 2 Snickers broeken krijgt U een GRATIS Snickers Sweater. 
 • No-Coat merknaam van Gyproc terug van weggeweest 15-9-2017
  Tot enkele jaren geleden droegen de innovatieve hoekprofielen van Gyproc de merknaam No-Coat®. Nu introduceert Gyproc de merknaam No-Coat® opnieuw. 
 • Rockfon 'Matt Black 88' beschikbaar vanaf 1 juli 2-6-2017
  Vanaf 1 juli 2017 zal Rockfon 'Matt Black 88' breed beschikbaar maken als standaard ophangsysteem, muurprofiel, lijstwerk en overgang. 
 • Verbeterde akoestische eigenschappen Rockfon Lithos en Pacific 12-5-2017
  Vanaf 1 april hebben de producten ROCKFON® Lithos® en ROCKFON Pacific® een verbeterde αw-waarde. Dit komt door het nieuw ontwikkeld vlies, waardoor meer geluidsgolven worden geabsorbeerd. 
 • Rockfon Eclipse strakker en helderder 14-4-2017
  De ROCKFON® Eclipse™ plafondeilanden hebben per 1 april het zelfde witte oppervlak als de ROCKFON Blanka®. Daarnaast hebben de eilanden vanaf nu een strakke kantafwerking A.
 • Gratis Snickers sweater en handschoenen 23-9-2016
  Snickers Workwear heeft momenteel twee acties lopen waarmee u een gratis sweater of gratis werkhandschoenen kunt krijgen.

Laden
Laden