Nieuws

 • Vanaf 1 juni wordt onze winkel nog beter! 17-5-2023


 • Feestdagen in het voorjaar 2023 8-3-2023

  Tijdens de feestdagen in april en mei is MPA Bouwspecialiteiten gesloten.
  Alle overige dagen zijn wij u graag -tijdens onze normale openingstijden- van dienst.

 • Prijswijzigingen 2023 17-2-2023
  Door de gestegen loon-, grondstof-, verpakkings- en logistieke kosten en de toegenomen inflatie zijn er prijswijzigingen doorgevoerd door onze leveranciers. Bekijk in dit overzicht wat het voor u betekent. 
 • Prijswijzigingen 2022 31-1-2023
  Door de gestegen loon-, grondstof-, verpakkings- en logistieke kosten en de toegenomen inflatie zijn er prijswijzigingen doorgevoerd door onze leveranciers. Bekijk in dit overzicht wat het voor u betekent. 
 • FEESTDAGEN 2022/2023 25-11-2022
  Image title
 • Feestelijke opening MPA Lummen! 2-9-2022
 • Het is tijd voor een fris nieuw logo 29-8-2022
  Wij gaan niet voor half werk. Juist omdat we één van de laatste schakels in de bouwketen zijn, is alles wat we doen én leveren gericht op de afronding van een project. Klein of groot.
 • Openingstijden tijdens het bouwverlof 2022 23-5-2022
  Image title

  Het bouwverlof komt eraan. Dit is een periode waarin u misschien geniet van vakantie, maar het kan ook zijn dat u uw activiteiten verder zet. MPA Bouwspecialiteiten sluit haar deuren twee weken. Bekijk hieronder wat dit voor u betekent.

 • Zinsser 9-5-2022
 • Verlofdagen in het voorjaar 2022 6-4-2022

  Tijdens de verlofdagen in april, mei en juni is MPA Bouwspecialiteiten gesloten.
  Alle overige dagen zijn wij u graag -tijdens onze normale openingstijden- van dienst.

  Heeft u vragen over onze openingstijden of producten, neemt u dan contact op met uw vaste contactpersoon bij MPA Bouwspecialiteiten.

  Wij wensen u fijne dagen en zien u graag terug!

 • Sluiting Feestdagen december 2021 MPA 22-11-2021
  Image title
  De feestdagen staan weer voor de deur. Een bewogen jaar datwederom gedomineerd is door de COVID-19 pandemie. Ongetwijfeld zal deze pandemie zakelijk en/of privé invloed hebben gehad op uw doen en laten in het afgelopen jaar. Een jaar dat nu op het punt staat te worden afgesloten. Wij hopen samen met u een succesvol 2022 tegemoet te gaan waarin persoonlijk en zakelijk succes bereikt wordt. 

  De decembermaand betekent voor MPA Bouwspecialiteiten een aantal dagen sluiting rondom de feestdagen. Hieronder leest u wat dit voor u betekent. 

 • Speedline Smeerkampioen 2021 4-11-2021
  Image title
  MPA heeft besloten niet deel te nemen aan De Dag van de Afwerking op dinsdag 23 november. ‘We vonden het best een lastig besluit, maar de veiligheid van onze collega’s en klanten staat voorop, het zakelijk belang is hier volledig ondergeschikt aan.’ legt Tim Stefens, commercieel manager van MPA uit. ‘Nu er de noodzaak is om enige maatregelen aan te scherpen, willen wij met Covid-19 geen enkel risico nemen.’ Natuurlijk houden wij, als handelaar in gespecialiseerd in afwerkingsmaterialen, ons aan de wettelijke regels en zullen we deze verruimen indien wij dit noodzakelijk achten. Binnen deze regels houden wij uiteraard zoveel mogelijk contact met onze klanten. U houdt vanzelfsprekend de actie over de Speedline producten tegoed. Wij houden u op de hoogte. Vertrouwend op uw begrip te kunnen rekenen. 
  Wie wordt Speedline Smeerkampioen 2021? Tijdens de Dag van de Afwerking op 23 november in Brussels Kart Expo wordt beslist wie zich -na een spannende strijd- Speedline Smeerkampioen 2021 mag noemen. 
 • gesloten 29-10-2021
 • MPA Promo en Demodag 13-10-2021
 • Ontbijtdag MPA Lummen 13-10-2021
 • MPA en Agimex bundelen krachten 8-10-2021
  Image title

  Op 8 oktober gaan wij en groothandel-specialist Agimex samen verder onder onze naam MPA Bouwspecialiteiten. De overname van Agimex is een logische stap voor ons beide.

 • Openingstijden tijdens de het bouwverlof 2021 18-6-2021
  Image title

  Het bouwverlof komt eraan. Dit is een periode waarin u misschien geniet van vakantie, maar het kan ook zijn dat u ‘gewoon’ in bedrijf blijft. MPA Bouwspecialiteiten sluit haar deuren een drietal weken. Bekijk hieronder wat dit voor u betekent.

 • Louis van Wijck business development directeur SIG Benelux 17-5-2021
  Per 1 juni 2021 wordt Louis van Wijck, oprichter van Wij©ks Afbouwmaterialen, Business Development directeur bij  SIG Benelux, marktleider in specialistische afbouwmaterialen en technische isolatie. Dat dit een weloverwogen keuze is blijkt uit zijn motivatie: ‘De keuze voor SIG is voor mij logisch. SIG kiest namelijk onvoorwaardelijk voor specialisme. Specialisme in droge en natte afbouw en technische isolatie. Bovendien wil het bedrijf investeren in deze markt. Dit sluit volledig aan bij mijn ambitie. Een ambitie die nooit anders is geweest sinds ik begon met Wij©ks Afbouwmaterialen. Ik pas dan ook goed bij de strategie en de waarden waar SIG voor staat. Ik herken me in de visie van de marktleider in de Benelux, namelijk het versterken van de klantrelatie, het vergroten van de lokale betrokkenheid en het delen van kennis en expertise. Ik ga met heel veel plezier aan de slag.’

 • De nieuwste telgen van onze SPEEDLINE productfamilie 26-3-2021
  Goed nieuws! We hebben ons assortiment met wel 30 producten uitgebreid. In onze winkels én webshop zijn vanaf nu onze nieuwe muurverven, voorbehandelingsproducten en sierpleisters te koop. 

  Hieronder in het kort een beschrijving van onze producten. Alle artikelen zijn te vinden en te bestellen in onze online catalogus.


  Bestel nu online
 • Prijswijzigingen 2021 15-3-2021
  Door de gestegen loon-, grondstof-, verpakkings- en logistieke kosten en de toegenomen inflatie zijn er prijswijzigingen doorgevoerd door onze leveranciers. Bekijk in dit overzicht wat het voor u betekent. 
 • Sluiting Feestdagen 2021 12-3-2021
  De verlofdagen staan weer voor de deur. Dit betekent voor MPA Bouwspecialiteiten een aantal dagen sluiting. Hieronder leest u wat dit voor u betekent. 

  Heeft u vragen over onze beschikbaarheid tijdens deze periode of kunnen wij u ergens anders mee helpen, laat het ons dan weten via uw vaste contactpersoon.

  Wij helpen u graag!  
 • Sluiting Feestdagen december 2020 25-11-2020
  Image title
  De feestdagen staan weer voor de deur. Een bewogen jaar dat gedomineerd is door de COVID-19 pandemie. Ongetwijfeld zal deze pandemie zakelijk en/of privé invloed hebben gehad op uw doen en laten in het afgelopen jaar. Een jaar dat nu op het punt staat te worden afgesloten. Wij hopen samen met u een succesvol 2021 tegemoet te gaan waarin persoonlijk en zakelijk succes bereikt wordt. 

  De decembermaand betekent voor MPA Bouwspecialiteiten een aantal dagen sluiting rondom de feestdagen. Hieronder leest u wat dit voor u betekent. 

 • Online winkel MPA 24 uur per dag open! 23-3-2020
  Ondanks de nieuwe maatregelen vanuit de overheid vanwege het Corona virus hoeft uw project geen vertraging op te lopen vanwege ontbrekende materialen. U kunt uw bestellingen namelijk ook eenvoudig doorgeven via onze online winkel! 

  Op onze website vindt u ons uitgebreide assortiment. O.a. gipskarton, pleisters, plafondtegels, isolatie etc. Om toegang te krijgen tot de online shop kunt u inloggen met uw e-mailadres behorende bij uw klant account bij MPA.
 • Scheppach nieuw in MPA assortiment 12-3-2020
  Scheppach
  Vanaf nu verkrijgbaar bij MPA: Gereedschap van de Duitse fabrikant Scheppach!

  Kijk voor het volledige assortiment in onze winkel in Lummen, we leveren o.a. (schroef)boormachines, decoupeerzagen, wand- en plafondschuurder, cirkelzagen en ander houtbewerkingsgereedschap direct uit voorraad!
 • Twee t-shirts gratis bij aankoop Snickers Workwear werkbroeken 27-2-2020


  Bij aankoop van 2 Snickers Workwear werkbroeken ontvangt u tijdelijk 2 gratis Snickers t-shirts. Deze actie is geldig vanaf 1 maart 2020 en geldt alleen bij de aankoop van Snickers Workwear werkbroeken en zolang de voorraad strekt!

  Benieuwd naar het volledige assortiment van Snickers Workwear? Bekijk dan de online catalogus via onderstaande links.

  Snickers Workwear Catalogus 2020 (NL)
  Snickers Workwear Catalogus 2020 (FR)

  Kijk voor meer informatie over Snickers Workwear ook op snickersworkwear.be.


 • MPA en Knauf sturen je op pad! 12-11-2019


  MPA en Knauf sturen je op reis. Ga een weekend lang op pad in een stad naar keuze! 

  Neem deel aan de gezamenlijke actie van MPA en Knauf in de periode van november 2019 tot en met 31 januari 2020 en maak kans op één van de tien City Trips t.w.v. € 1.000,- of win één van de 25 diners voor twee t.w.v. € 120,-.


 • MPA Open Deur Dag op vrijdag 22 november 9-11-2019
  Op vrijdag 22 november organiseert MPA een Open Deur  Dag in Lummen.  Er zullen diverse leveranciers aanwezig zijn voor productdemo's en mooie promo acties. Uiteraard wordt ook voor eten en drinken gezorgd.

  Voor de eerste 100 klanten die meer dan € 25 euro (excl. BTW) materialen kopen staat een verrassing klaar.
 • Win een citytrip met MPA en Gyproc! 7-11-2019
  MPA Gyproc actie

  Gyproc en MPA bouwen samen aan uw ontspanning!

  Neem deel aan de gezamenlijke actie van MPA en Gyproc in de periode van november 2019 tot en met 31 januari 2020 en maak kans op één van de tien City Trips t.w.v. € 1.000,- of win één van de 25 diners voor twee t.w.v. € 120,-.


 • MPA aanwezig op Dag van de Afwerking 1-10-2019


  Ook dit jaar zal MPA weer aanwezig zijn tijdens de Dag van de Afwerking in Brussels Kart Expo. De Dag van de Afwerking is dé jaarlijkse afspraak voor schrijnwerkers, stukadoors, plafoneerders, vloerders, parketplaatsers en schilders. Vorig jaar bezochten zo'n 4.200 professionals deze dag en waren er ruim 150 exposanten. 

  De Dag van de Afwerking vindt dit jaar plaats op dinsdag 26 november 2019. De toegang is gratis.


 • MPA nu ook via WhatsApp bereikbaar 1-10-2019
  WhatsAppSinds kort kunt u ook via WhatsApp contact opnemen met MPA. U kunt direct vanaf de werf een foto van een situatie naar ons sturen met uw vraag, of app ons een terugbelverzoek, een specifieke productvraag of vraag naar de status van uw order.

  Tijdens kantoortijden zijn wij via WhatsApp bereikbaar. De apps worden behandeld op werkdagen tussen 7.30 en 16.30 uur. Stuurt u ons buiten kantoortijden een bericht dan beantwoorden we u de volgende werkdag.

  Ons WhatsApp nummer is: +32 (0)47 21 73 280

 • Geen BTW op DeWalt assortiment! 24-9-2019
  Deze maand heeft MPA een mooie DeWALT actie, wij zullen de BTW voor u betalen!

  Deze actie is geldig op het gehele assortiment m.u.v. bevestigingsmaterialen en onderdelen en is geldig t/m 8 oktober 2019!

  DeWalt Event in Lille én Lummen
  In de actieperiode worden er DeWalt events georganiseerd op onze beide vestigingen. Tijdens dit event ziet u productdemonstraties van bijna het volledige gamma aan DeWalt machines. U kunt vragen stellen aan de aanwezige specialisten.

  Het DeWalt event vindt plaats op 4 oktober van 13.00 - 18.00 uur bij MPA in Lille en op 8 oktober van 13.00 - 18.00 uur op onze vestiging in Lummen.
 • Spaar met Speedline voor gave goodies 29-8-2019
  Speedline Drywall Product bestaat in september 5 jaar! Om dit te vieren kun je sparen voor mooie Speedline goodies. Koop je in de actieperiode iets van Speedline? Dan spaar je automatisch mee!
 • Gamma plafondtegels uitgebreid 23-5-2019


  MPA Bouwspecialiteiten heeft een breed en diep gamma plafondmaterialen op stock in het centrale magazijn. Er zijn echter momenten dat u even snel wat wilt afhalen. Daarom is het assortiment plafondtegels uitgebreid.
 • Nieuw bij MPA: Mulcol passieve brandwerende producten 23-5-2019


  Extra omzet voor gyprocplaatsers. Met de producten van Mulcol kunt u uw gyprocwanden met een brandeis, daadwerkelijk laten voldoen aan de norm. Nadat de installatie voltooid is kunt u met Mulcol producten alle doorvoeringen gemakkelijk en vakkundig dichtzetten. De wand voldoet dan volledig aan de eis en voor u extra omzet. 

 • Caparol Clean Concept Café komt naar Lummen 23-5-2019


  Caparol Clean Concept Café: de schoonste bar van het land komt naar u toe!

  De Roadtour van Caparol komt op 27 mei naar MPA Lummen! Van 14.30 tot 18.00 uur kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met de nieuwste buitenmuurverven- en pleisters van Caparol.
 • 5% korting op nieuwe Gyproc primers in mei en juni 13-5-2019


  Het gamma van Gyproc® Primers wordt uitgebreid. Gyproc® introduceert een geur- en kleurloze primer:

  Doeltreffende verspuitbare primer voor absorberende ondergronden beschikbaar in bidon van 10 L.
   
  De vertrouwde X Prim blijft naast S Prim bestaan, beiden om een optimale voorbehandeling van de ondergrond te verkrijgen en een goede verwerking van de Gyproc® pleisters te verzekeren.
    
  Voor gladde, niet- of zwakzuigende steenachtige ondergronden (ter plaatse gestort beton, betonelementen…) biedt Gyproc Betongrip Easy aan. Deze hechtbrug biedt een optimale hechting doordat het zeer diep in de poriën dringt en de ondergrond bekleedt met een kunstharslaag.

  Het gamma Gyproc® primers kunnen zowel verneveld als met de rol of kwast aangebracht worden.

  Ter introductie ontvangt u in mei en juni 2019 5% korting op deze nieuwe primers.
 • Ardex ochtendsessie op woensdag 15 mei 26-4-2019


  Ervaar zelf de innovatieve kwaliteit met het nieuwe ARDEX gamma. Tijdens een ochtenddemo op woensdag 15 mei bij MPA in Lummen zal Thomas Ven van ARDEX GmbH u laten kennismaken met de nieuwe ARDEX-producten. Ervaar zelf deze producten van ARDEX en ontdek hoe ze ook u helpen in het afleveren van een hoogwaardige kwaliteit.

  Wanneer: Woensdag 15 mei 2019 (07u00–11u00 doorlopend)


 • Nieuw: Knauf Silko 36 - Spuitbare dunpleister op gipsbasis 29-1-2019
  Knauf Silko 36
  Knauf Silko 36 is een fabrieksmatig voorgemengd gipspleister die machinaal verwerkt wordt als dunpleister (3 tot 6 mm) op binnenmuren en plafonds met een hoge vlakheidsgraad (elementen uit kalkzandsteen, uit cellenbeton (VHP), gipsblokken, beton, prefab muurelementen uit snelbouw, enz.).
 • Training Caparol Capatect Buitengevel Systemen 14-12-2018

  Buitengevel isolatiesystemen zijn nog steeds zeer populair in onze contreien. De groeiende renovatiemarkt en de strengere isolatie normen creëren voor deze systemen extra kansen. Ook voor sommigen onder u kan dit kansen bieden om meer en andere projecten aan te nemen.

  MPA werkt sinds jaren nauw samen met Caparol, een van de grotere spelers op het vlak van de buitengevel isolatie systemen en verven. Samen met hen organiseren wij begin volgend jaar 2 opleidingen waarvoor wij graag u of iemand van uw team uitnodigen.
 • Sika Demodag met hotdogs 16-11-2018
  Image title
  Lijmen, kitten, schuimen, betonherstellen, waterdichten, egaliseren ... Kom op dinsdag 11 december a.s. tussen 15.00 en 18.00 uur naar MPA Lummen, geniet van een hotdog en geniet van individueel advies, korte krachtige demo's en een zeer leuke actie van Sika!

 • Strategische wijziging in het logistiek proces van MPA Asse 26-10-2018
  De markt van de afwerkingsmaterialen is in voortdurende verandering en U als klant heeft nood aan een eerste klasse service. Om deze hoogwaardige service te kunnen blijven garanderen hebben wij besloten om, met ingang van 29 oktober, het logistieke centrum in Asse te sluiten en onze operaties verder uit te rollen vanuit onze hoofdzetel in Lummen.  
 • Tot € 250 cashback op Ursa Hometec minerale wol! 9-10-2018
  Ursa Hometec Cashback
  Koop Ursa Hometec  en krijg tot 250€ cashback!* Deze actie is geldig op de Ursa Hometec 35 in diktes 180, 200, 220 en 240mm op producten aangekocht tussen 1/10/2018 en 31/12/2018 bij MPA Bouwspecialiteiten. Vraag naar uw cheque bij aankoop van Ursa Hometec!

 • Koop een DeWalt en ontvang gereedschap cadeau! 5-10-2018

  Geniet vanaf 1 oktober, 2 weken lang, van onze DeWalt Buy More! Get More! actie!

  Tot en met donderdag 11 oktober regent het euro's! Je ontvangt mooie DeWalt cadeaus ter waarde van honderden euro's.*
  Koop DeWalt elektrisch gereedschap, accessoires of opbergsystemen vanaf € 600* en je ontvangt je geschenk vanaf 11 oktober. DeWalt en MPA trakteren!

  Op donderdag 11 oktober staat ook bij MPA in Lummen het DeWalt team voor je klaar met een antwoord op al je vragen. Ontdek onze nieuwste producten en ervaar zelf de DEWALT kracht en kwaliteit.

 • Speedline en TapeTech Demo 5-10-2018
  Image title
  Op donderdag 18 oktober a.s. vindt er tussen 7.00 en 10.00 uur een ontbijtsessie plaats met een demonstratie van de producten van Speedline Drywall Products en TapeTech. De ontbijtsessie vindt plaats op onze vestiging in Lummen.

  Ruud Rutten van Speedline Drywall Products en onze technische dienst verzorgen de demo’s gezamenlijk. Eveneens kunt u die dag genieten van mooie promo’s.

 • Introductie actie Chicago Metallic™ in Mat Wit 11 4-10-2018


  Een vlakinlegplafond met een luxe, monochrome uitstraling? Het kan met het nieuwe ophangsysteem van Chicago Metallic™ in de kleur Mat Wit 11.

  De voordelen op een rij:

  - 30% minder glansverschil tussen plafondpaneel en Chicago Metallic™ Mat Wit 11 profielen (vergeleken met standaard profielen in de kleur 001)
  - Nauwelijks kleurverschil tussen het profiel en plafondpaneel
  - Luxe, monochrome uitstraling. Zeker in combinatie met Rockfon Blanka® plafondpanelen

 • Prijswijzigingen 2019 1-10-2018
  MPA Bouwspecialiteiten verwacht dat de prijzen in het komende kalenderjaar sterk zullen stijgen. Van enkele leveranciers hebben we al aangekondigde prijsverhogingen ontvangen. Knauf, Siniat en Gyproc hebben al prijsstijgingen aangekondigd voor het komende kalenderjaar. Ook andere leveranciers zullen binnenkort hun prijswijzigingen meedelen. Vergeet niet om hiermee rekening te houden bij offertes die U maakt voor werken in 2019. 

  Bekijk hieronder een overzicht van de reeds aangekondigde prijsstijgingen.
 • MPA officieel verdeler van Omnicol 5-9-2018


  MPA is sinds kort ook officieel verdeler van het productgamma van Omnicol. Het familiebedrijf (sinds 1956!) biedt oplossingen voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen. Onder andere badkamers, zwembaden en ziekenhuizen worden vakkundig afgewerkt met de Omnicol producten als verbindende schakel tussen de kale ondergrond en de esthetische afwerking. Daarnaast biedt Omnicol krachtige oplossingen voor het verlijmen van bakstenen voor buitengevels.  
 • Win een Bongo Extreme Sensatie met Sika! 5-9-2018
  Image title
  Bij aankoop van een krat Sikaflex-118 Extreme Grab maak je kans op één van de vijf Bongo's 'EXTREME SENSATIES'.  

  Sikaflex®-118 Extreme Grab is een 1-component, oplosmiddel- en ftalaatvrije lijm met een zeer hoge aanvangshechting op STP Polymer Basis. Bijzonder geschikt voor zware materialen.

 • Demo Wall-linQ voor binnenwanden 5-9-2018
  Image title
  Bouwen met Wall-linQ = 46% sneller, 76% minder schroeven, 50% minder platen, reductie 22 kg/CO2 per m2 wand. 

  Nieuwsgierig geworden naar hoe dat kan? Kom naar de demo van Wall-linQ op donderdag 27 september 2018, van 11:30 tot 13:30 bij MPA in Lummen, inclusief lunch.


 • MPA Ontbijtsessies 4-9-2018  In samenwerking met leveranciers organiseert MPA Bouwspecialiteiten ontbijtsessies. Op onderstaande data bent u van 7.00 tot 10.00 uur  van harte welkom voor demo's, promo's en overheerlijke koffie met ontbijtkoeken! De ontbijtsessies vinden plaats in Lummen en éénmalig in Lille (op maandag 8 oktober).

 • Aanpassingen huurprijzen 13-8-2018
  Lange tijd is MPA er in geslaagd om de prijzen van de verhuur van toestellen stabiel te houden. Externe factoren dwingen er ons nu toe om verschillende prijzen te verhogen. Hierbij vindt u een overzicht van de nieuwe huurprijzen. Voor meer informatie kan u steeds bij onze commerciële of technische diensten terecht.

  In de nabije toekomst zullen wij bovendien ons gamma van verhuur gevoelig uitbreiden. Wij houden U hier uiteraard van op de hoogte.
 • Mapei Family Funday 2018 29-6-2018
  Image title

  Alle klanten van MPA zijn van harte uitgenodigd op de Mapei Family FunDay!  Deze vindt plaats op zaterdag 26 augustus in Grâce-Hollogne, bij Luik. MPA heeft het genoegen u te mogen uitnodigen op de 3e editie van de Mapei Family FunDays op zaterdag 25 augustus 2018 vanaf 12 u. 

 • MPA en No-Noise gaan nauw samenwerken 29-6-2018
  Image title

  Akoestiek wordt steeds belangrijker. MPA wil dan ook een belangrijke rol spelen als verbinding tussen klant, plaatser en leverancier. Naast bekende spelers zoals Rockfon en OWA zijn er ook een aantal andere leveranciers die, met hun rijke ervaring, een oplossing kunnen bieden voor akoestische problemen. 

  Zo een speler is No-Noise uit Moorslede. No-noise ontwerpt, produceert, levert en plaatst producten en systemen om uw geluidsproblemen tot een minimum te beperken.  

 • SIKA Ontbijtdag op dinsdag 10 juli 2018 14-6-2018

  Productkennis, professioneel advies en een correcte uitleg zijn de dag van vandaag onmisbaar in de bouwsector. MPA nodigt speciaal hiervoor de mensen van Sika uit. 


 • Scoor festivaltickets met OWA! 8-6-2018

  OWA introduceert opnieuw een akoestisch designproduct: OWA RAW Concrete. Dit betonlook plafondpaneel is ontwikkeld in nauw overleg met architecten. Het is een fraaie oplossing voor hét dilemma in industriële interieurs: OWA RAW combineert een minimalistische uitstraling met akoestisch comfort. 

  Introductiecampagne RAW: Scoor festivaltickets met OWA!

  'Scoor met OWA' is weer terug! Het is alweer de vierde editie; na Champions League, darts en Formule 1 tickets kunnen afbouwbedrijven dit keer meestrijden voor festivaltickets!

 • Habito Ontbijtsessie op vrijdag 8 juni 29-5-2018

  Op vrijdag 8 juni kunt u van 7 tot 12 uur antwoorden krijgen op al uw vragen over Gyproc Habito. Met een praktische demo, koffie & koffiekoeken! 
 • Doe-het-zelf demo op zaterdag 2 juni 22-5-2018
  Op zaterdag 2 juni organiseert MPA een doe-het-zelf demo-dag te Lummen. Er zijn verschillende demo’s
  en er wordt informatie en uitleg gegeven door aanwezige leveranciers over hun producten.
 • Gratis 18V body bij aankoop van een DeWalt 54 XR Flexvolt machine! 2-2-2018
  Image title
  Koop je tussen 1 februari 2018 en 30 april 2018 een van de deelnemende 54V XR FLEXVOLT machines met 2 accu’s dan krijg je er een gratis 18v body naar keuze* bij!
 • MPA officieel verdeler PFT 16-1-2018
  Image title
  Sinds dit jaar is MPA officieel verdeler van de producten van PFT. Dit zijn onder andere mengmachines van gipsen van een zeer hoge kwaliteit. MPA heeft hiervoor 4 fulltime service techniekers in dienst die op de werf en bij MPA machines kunnen herstellen en onderhouden.

 • MPA Bouwspecialiteiten en Ardex gaan partnership aan 10-11-2017
  Image title
  Met ARDEX lukt het werk direct – beloofd!
  MPA Bouwspecialiteiten en Ardex gaan samen een partnership aan. Vanaf 1 november 2017 is MPA verdeler van het volledige gamma van Ardex bouwproducten. Elke vakman is bekend met producten zoals de B12 Betonreparatiemortel en A826 Wandegalisatie. Vanaf nu kan iedereen terecht in onze 3 vestigingen voor raad en advies over het complete aanbod van Ardex.

 • Gratis sweater bij aankoop 2 Snickers broeken 19-9-2017
  Het wordt kouder buiten! MPA Bouwspecialiteiten en Snickers hebben daarom een mooie promotie in petto. Bij aankoop van 2 Snickers broeken krijgt U een GRATIS Snickers Sweater. 
 • No-Coat merknaam van Gyproc terug van weggeweest 15-9-2017
  Tot enkele jaren geleden droegen de innovatieve hoekprofielen van Gyproc de merknaam No-Coat®. Nu introduceert Gyproc de merknaam No-Coat® opnieuw. 
 • Rockfon 'Matt Black 88' beschikbaar vanaf 1 juli 2-6-2017
  Vanaf 1 juli 2017 zal Rockfon 'Matt Black 88' breed beschikbaar maken als standaard ophangsysteem, muurprofiel, lijstwerk en overgang. 
 • Verbeterde akoestische eigenschappen Rockfon Lithos en Pacific 12-5-2017
  Vanaf 1 april hebben de producten ROCKFON® Lithos® en ROCKFON Pacific® een verbeterde αw-waarde. Dit komt door het nieuw ontwikkeld vlies, waardoor meer geluidsgolven worden geabsorbeerd. 
 • Rockfon Eclipse strakker en helderder 14-4-2017
  De ROCKFON® Eclipse™ plafondeilanden hebben per 1 april het zelfde witte oppervlak als de ROCKFON Blanka®. Daarnaast hebben de eilanden vanaf nu een strakke kantafwerking A.
 • Gratis Snickers sweater en handschoenen 23-9-2016
  Snickers Workwear heeft momenteel twee acties lopen waarmee u een gratis sweater of gratis werkhandschoenen kunt krijgen.

Laden
Laden