No-Coat merknaam van Gyproc terug van weggeweest

vrijdag 15 september 2017
Tot enkele jaren geleden droegen de innovatieve hoekprofielen van Gyproc de merknaam No-Coat®. Nu introduceert Gyproc de merknaam No-Coat® opnieuw. 
Image titleNo-Coat® staat voor hoekprofielen die een zeer hoge stootvastheid hebben en snel en gemakkelijk kunnen geplaatst worden. In de praktijk betekent dit dus dat de hoekprofielen EasyFlex® en Optimus® voortaan No-Coat® zullen heten. Aan de hoogwaardige kwaliteit verandert uiteraard niets. De artikelcodes van deze producten veranderen niet, de EAN codes daarentegen wel. Daarnaast blijven ook de AquaBead® hoekprofielen bestaan in het assortiment van Gyproc. Dit zijn zelfklevende (door water geactiveerde lijm) hoekprofielen.
Onderzoek toont aan dat No-Coat® hoekprofielen een betere stootvastheid hebben dan metalen hoekprofielen die toch nog vaak worden gebruikt. Metalen hoekprofielen zijn sterk maar niet flexibel. De No-Coat® hoekprofielen zijn dankzij de co-polymeer kern niet enkel sterk maar ook flexibel! Met No-Coat® bekomt u strakke hoeken voor lange tijd.

Naast No-Coat® Flexible Corner 83, voorheen EasyFlex® Pro, biedt Gyproc nu ook de No-Coat® buitenhoek 90° aan. Dit hoekprofiel is reeds in een hoek van 90° geplooid en kan dus meteen geplaatst worden. Het heeft een zeer hoge schokbestendigheid en geeft het interieur van een woning een strak design. No-Coat® buitenhoek 90° is verkrijgbaar in de lengte 2,7 meter of 3 meter.
Laden
Laden